• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Simen Almås – tilbake til livet

mandag 30/07-18

Tema: Foredrag

Billettinfo: Gratis

Portrett
Hentet fra Simen Almås' webside
Som 13 åring (i 2007) ble Simen 49% brannskadd med store deler av kroppen 3. grads forbrent, og endte opp med å måtte ligge i koma i 12 dager. Det byr naturligvis på mange store utfordringer som ungdom, både fysisk og psykisk. Det å være «annerledes» og «svak» gjør mye med ditt eget selvbilde, selvtillit og rolle i det sosiale liv. For Simen var livet svart i 2-3 år før han kom seg videre. Raskt etter det dro han på politisk sommerleir på Utøya i 2011, og kom seg også overlevende fra den tragedien. Simen har opplevd to meget store utfordringer, hvordan har han egentlig taklet disse utfordringene?
Simen Almås er kun 23 år gammel, og er en ungdommen kan relatere seg til. Han har opplevd mange utfordringer i livet. Gjennom det han har opplevd kan han virkelig sette ting i perspektiv. Det er mange ungdommer og unge voksne som sliter med eget selvbilde, det gjorde også Simen da han våknet opp etter 12 dager i koma etter sin brannskade og store arr over hele kroppen. Han forteller om de verktøyene han har tatt i bruk for å snu noe negativt til noe positivt, og for å skape et positivt selvbilde. Formålet med foredraget er nettopp dette, at de som hører foredraget får noen tips fra Simen om hvordan å takle utfordringer og hvordan skape et positiv selvbilde / syn på livet.

Velkommen til foredrag i Hof bibliotek!
Loading Events Flere arrangementer i Vestfoldbibliotekene: