• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Familieforestilling: Noahs ark

lørdag 05/10-19

Tema: Familieforestilling, Teater

Målgruppe: Familie

Pris: kr 40-kr 140

Skuespillerne i Noahs Ark med dukkene i forestillingen. Bilde.

Den varme og fargerike forestillingen «Noahs ark» tar utgangspunkt i historien om Noah og Arken. Her blir vi bedre kjent med flere av dyrene ombord i arken, spesielt det lure lille ekornet! Forestillingen tar opp temaer som medmenneskelighet og aksept. Forestillingen er en visuelt vakker forestilling, som i tillegg til teater har med dukker og sang i forestillingen – her kan vi drømme oss bort i en verden med snakkende dyr og glemme den digitale verden vi har i dag. Når forestillingen er ferdig sitter vi kanskje igjen med en følelse av at vi må være mot andre slik vi vil at andre skal være mot oss – og hvor viktig det er å ikke glemme det.

– Forestillingen er støttet av Norsk Skuespillerforbund, og hadde premiére i mars 2019

Billett kr. 40,- / Familiebillett kr. 140,- kan kjøpes på biblioteket eller på TicketCo.

Loading Events Flere arrangementer i Vestfoldbibliotekene:
LasseMajas Detektivbyrå - Det første mysteriet
Foto: SF Norge

Bok+film=sant! LasseMajas detektivbyrå

tirsdag 14/07-20, kl 12:00

Tønsberg og Færder bibliotek

Blackboxen

Sommerleslive
Foto: Unsplash

Sommerles live!

onsdag 15/07-20, kl 12:00

Tønsberg og Færder bibliotek