Bokåret 2019: 4 forfattere på 4 uker – en forfatterturné

torsdag 10/10-19

Tema: Bokåret 2019, Litteratur

Illustrasjonsbilde. Forfatterturné. Torill Thorup.

Bokåret er en nasjonal feiring av boka, lesing og leserne som går gjennom hele 2019. Over hele landet feirer man at det er 500 år siden de to første norske bøkene ble trykket og at Norge er vertskapsland for bokmessen i Frankfurt, i tillegg til at det er en enorm leseglede i det norske folk! Flere bruker bibliotekene enn noen gang.

Hof, Holmestrand og Sande bibliotek har gått sammen om et felles program for å feire Bokåret 2019, og vi har mottatt støtte fra Nasjonalbiblioteket til vårt prosjekt. Vi ønsker å vise fram noe av det litterære den nye kommunen vår har å by på, og sender 4 lokale forfattere ut på turné i alle de 3 bibliotekene. Her skal de presentere seg selv og sitt forfatterskap. Det er stor bredde og variasjon i programmet og vi er stolte av den gode kvaliteten blant våre lokale forfattere.

Velkommen til forfattermøter i bibliotekene i Holmestrand!

Gratis inngang.

Tredje forfatter ut i turneen er Torill Thorup. Torill er fra Sande i Vestfold, men bor i dag i Hvittingfoss. Hun debuterte som 27-åring med bokserien Inga Svartdal. Senere har hun skrevet seriene Arvesølv og Der vinden hvisker. I hennes fjerde serie, Livet på Solhaug, er handlingen lagt til fruktdalen Lier i begynnelsen av 1920-årene.

Kom og møt henne her hos oss!

Loading Events Flere arrangement: